Akdeniz Yalınayak Anaokulu

Vizyon: Değerlerine bağlı, bugünü bilen ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanan iyi insanlar yetiştirmek.

Misyon: Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimlerini desteklemek ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak. Toplumsal hayata uyum sağlamalarını desteklemek. Onları ilkokula hazırlamak. Şartları elverişsiz olan çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı sunmak. Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak.

Başarılar: iyi insanlar yetiştirmek...

Saatler: 07:00 - 12:00 12:00 - 17:00
Isınma: Klima
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 324 234 53 96

WEB - https://akdenizyalinayakanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Güneş Mahallesi. 5893 Sokak. Bina No 2A Şehit Mustafa Korkmaz İlkokulu Yanı AKDENİZ / MERSİN. Akdeniz İlçe MEM 3.6 km. Mersin İl MEM 8km.

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Güneş Mahallesi